Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Έφη Σαρρή-Σταυρώστε με

Μετά από αυτό νομίζω ότι τα έχω δει πραγματικά όλα. Αλήθεια επιτρέπεται η λοβοτομή σε κάποιους φέρελπις πολιτικούς? Δείτε αυτό το βίντεο και τα ξαναλέμε.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

KALORIZIKOS!!!

KALI ARXI!

Den tha kano akoma sxolio gia to diafimistiko videaki tis kyrias Sarri!


Mono mia paratirisi : Meta tis ekloges, otan tha katametrithoun oi psifoi tis en logo kyrias to videaki ayto tha apotelei akoma mia apodeixi gia tin anyperbliti dynami ths vlakeias! Idios tis ellinikis vlakeias.

Unknown είπε...

Parempiptontos to site me to thapsimo ton bouleyton exei gelio!!!!!!

Unknown είπε...

Θεµελειώδεις νόµοι της βλακείας + σχόλιο για διαφημιστικό


Ο Πρώτος Θεµελιώδης Νόµος της ανθρώπινης βλακείας πιστοποιεί χωρίς καµιά αµφιβολία ότι: Πάντα και αναπόφευκτα, όλοι µας υποτιµάµε τον αριθµό των ηλιθίων ατόµων που κυκλοφορούν. Άτοµα που είχαµε κρίνει στο παρελθόν ως λογικά και έξυπνα, αποδείχνονται στη συνέχεια, ξαφνικά κι ανεπανόρθωτα, εντελώς ηλίθια.


Ο Δεύτερος Θεµελιώδης Νόµος λέει ότι: Η πιθανότητα κάποιο άτοµο να είναι ηλίθιο είναι ανεξάρτητο από οποιαδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του. Αυτό σηµαίνει ότι η Φύση χάρισε µε γενναιοδωρία σε κάθε κοινωνική οµάδα, σε κάθε φύλο, σε κάθε λαό, δίκαια τους ηλιθίους του. Η έρευνα απέδειξε ότι η αναλογία των ηλιθίων παραµένει σταθερά είτε πρόκειται για νοµπελίστες, είτε πρόκειται για κοµµώτριες του Καζακστάν. Ίσως, µόνον όσον αφορά τους ανθρώπους της τηλεόρασης η έρευνα φαίνεται να έγινε πληµµελώς, γιατί είναι ξεκάθαρο πως εκεί υπάρχει φανερή δυσαναλογία.


Ο Τρίτος Θεµελιώδης νόµος διευκρινίζει σαφώς ότι: Ηλίθιο άτοµο είναι εκείνο που προκαλεί κάποια βλάβη σ’ ένα άλλο άτοµο ή οµάδα ατόµων, χωρίς παράλληλα να εξασφαλίζει κανένα όφελος για τον εαυτό του, ούτε καν ζηµιά.
Η άγνοια του Τρίτου νόµου από ένα λογικό άτοµο τον αφήνει πάντα κατάπληκτο για τους λόγους συµπεριφοράς ορισµένων συνανθρώπων του. Όταν δεν µπορεί να βρει κανείς µια λογική εξήγηση για τα λόγια και τις πράξεις κάποιου, υπάρχει εξήγηση: πρόκειται περί ηλιθίου. Και επειδή ο βλάκας έχει άστατη συµπεριφορά και είναι αδύνατο να προβλέψουµε όλες τις πράξεις κι αντιδράσεις του, αναπόφευκτα οι απρόβλεπτες κινήσεις του θα µας τσακίσουν.


Όλα αυτά περιέχονται στον Τέταρτο Θεµελιώδη Νόµο που πιστοποιεί ότι: Τα µη-ηλίθια άτοµα υποτιµούν πάντα το επιβλαβές δυναµικό των ηλιθίων. Οι µη-ηλίθιοι ξεχνούν συνεχώς ότι, οποιαδήποτε στιγµή, σε οποιοδήποτε χώρο, σε οποιαδήποτε κατάσταση, το να συναναστρέφεσαι και/ή να συνεργάζεσαι µε ηλίθια άτοµα είναι αναπόφευκτα τεράστιο λάθος.


Όλα αυτά οδηγούν ευθέως στον Πέµπτο και τελευταίο Νόµο: Ο βλάκας είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου που υπάρχει


Τελικώς δεν άντεξα!

Διατυπώνω προεκλογικά το σχόλιο μου το οποίο νομίζω ότι είναι προφανές : ΜΑΥΡΟ στην κατά τα άλλα συμπαθέστατη Εύη ΣΑΡΡΗ και στον πολιτικό κόμμα που την συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του.

Unknown είπε...

Perissoteres leptomereies gia to "politiko zoon" (oxi akribos me tin ennoia poy to elege o Aristotelis) Efi SARRI sto


http://www.yupi.gr/pista/c2349/Sth_Boylh_me_th_Sarrh.html


FILAKIA

Ανώνυμος είπε...

kai omws ta kanalia thn eixan sta hxhra onomata toy L.A.O.S.!!
Ante na poulhsoume kana cdaki parapanw!!!

Ανώνυμος είπε...

Eleos!!! Einai dinaton;;;;

Auti den einai i typisa pou tragoudouse to asma me stixous

"Kai mou erxetai zalada na ksero pos girizeis gymnos mes stin Ellada;;;;"

Kai omos kati mou leei oti syntoma tha tin doume kai sto bima tis Boulis ton Ellinon! Kai mi xeirotera!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταντια η Σαρρή αλλά και το φέρελπις πολιτικοί? ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ φίλε!!!!!!!!!